HDZ-ov gradonačelnik Obrovca još nije poništio natječaj za nabavu skupog auta

Screenshot: YouTube

GRADONAČELNIK Obrovca Ante Župan (HDZ) nije još poništio javni natječaj za nabavku limuzine vrijedne najmanje 255 tisuća kuna bez PDV-a. Obavijest o poništenju natječaja mora biti objavljena u Narodnim novinama.

Nakon što je Index otkrio da gradonačelnik jednog od siromašnijih gradova u Hrvatskoj kupuje skupi automobil, gradonačelnik Župan kazao je da će natječaj poništiti. I tada se, doduše, pravdao tvrdnjama da je jeftinije kupiti novi automobil, nego održavati stari.

"Nama je vozilo dotrajalo, popravci su neviđeno skupi, mi ćemo razmisliti, nećemo kupovati vozilo koje ne bi bilo primjereno", poručio je Župan prije četiri dana u razgovoru za HRT, ali postupak nabavke još nije poništio.

Podsjećamo, Grad Obrovac u Narodnim novinama raspisao je natječaj za "Nabavu osobnog automobila putem operativnog leasinga s ostatkom vrijednosti". Procijenjena vrijednost nabave iznosi 255.268,15 kuna bez PDV-a, a u oglasniku stoji da novi gradonačelnikov automobil mora imati trozonsku klimu i biti metalik crne boje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.