HDZ o lažnim obećanjima: Plan 21 zapravo je bio plan za osiromašenje hrvatskih građana

NA GODIŠNJICU predstavljanja programa Kukuriku koalicije, HDZ je ocijenio da su to bila lažna obećanja i da se zapravo radilo o planu kako osiromašiti hrvatske građane. Tajnik stranačkog odbora za gospodarstvo Goran Soldo kaže da im građani nikad ne bi dali glas da su znali da će ovako promijeniti ploču.

"Hrvatski čovjek ne bi podržao prodaju obiteljskog srebra - Croatia osiguranje, Hrvatske poštanske banke, Hrvatskih autocesta, dakako da ne bi dali svoj glas niti za povećanje PDV, niti za povećanje cestarina, niti za povećanje plina, električne energije, a s druge strane, da imaju niže plaće", istaknuo je Soldo.

HDZ-ovci su zatražili od Vlade da odustane od najavljene skore ratifikacije Sporazuma Tuđman - Izetbegović o granici s BiH. Predsjednik HDZ-ova Odbora za vanjsku politiku Davor Ivo Stier, ocijenio je da bi Hrvatska time pristala na politiku ucjene.

"Način na koji Vlada može pokazati da doista nema ucjene, da to nije vezano za izgradnju Pelješkog mosta jest da se ide dalje s razgovorima s Europskom komisijom o financiranju Pelješkog mosta, a da se pitanje ratifikacije odvoji", poručio je Stier.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.