Drama na Spinutu se nastavlja: Nikolovske plaše ustaškom koračnicom, a policija ne reagira

PSIHOLOŠKI rat na splitskom Spinutu se nastavlja. Zoran Nikolovski, čija je obitelj u petak ušla u stan u Kaštelanskoj ulici nakon tri godine čekanja i svih pravomoćno riješenih sporova u svoju korist, požalio se Indexu kako su se s kata iznad, u stanu u kojem su smješteni Zlatko Ljubičić, umirovljeni branitelj 4. brigade i njegova obitelj zaorile ustaške koračnice! Ljubičić ne odustaje od stana te sa svojima dežura pred zaključanim vratima. 

"Mlad ustaša na bojištu izdiše..."

"Puca puška, a grom riče, mlad ustaša na bojištu izdiše", prepričao nam je Nikolovski tekst jedne od uspješnica koje se danas popodne ore u Kaštelanskoj.

"Mene to ne smeta. Mislim da je to reakcija na jednu frustraciju. Ja sam svoj problem riješio, a on neka ga rješava. Mislim da su ove pjesme zapravo pokazatelj nemoći", komentirao je Zoran Nikolovski situaciju, koja se čini nevjerojatnom, budući da imaju sva moguća rješenja da se nalaze u vlastitom stanu. 

Skandal: Policajci s Ljubičićem uletjeli u stan, jedan udario Zorana Nikolovskog

Požalio nam se i na tretman policije. "Oni su s njima u vrlo prijateljskim odnosima. Ne svi, ali većina. I sad, dok se ovo ori s gornjeg kata, policija ne reagira. Kada smo ušli u stan, dvojica policajaca su provalila sa Zlatkom Ljubičićem unutra. Jedan me je policajac udario u prsa. Situacija se smirila tek kada im je došao vođa smjene", kaže nam Nikolovski.

On i otac Boro zapravo su taoci koji ne smiju napustiti stan da Ljubičić sa svojima ne uđe. Podršku mu je već dala splitska Hvidra i predsjednik Mario Tomasović, a kako vidimo, i policija je dala ruke u invaziji na tuđu imovinu. Danas je, nažalost, bilo nemoguće provjeriti u splitskoj policiji što su poduzeli po ovom pitanju... 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.