Curi plin: Zatvoren promet dijelom Branimirove

Foto: Google maps

ZAGREBAČKA policija izvijestila je kako je Branimirovom ulicom u Zagrebu, na dijelu od Osječke do Južne ulice zatvoren promet. Razlog zatvaranja prometa je curenje plina na benzinskoj pumpi BP Petrol.

Kako doznajemo iz Ureda za hitne situacije Grada Zagreba radi se o curenju plina iz cisterne te je zasad sve pod kontrolom i nema nikakvih opasnosti. Čeka se nova cisterna-

Policija je promet zatvorila zbog mjera predostrožnosti.

"Zbog intervencije policije na Novoj Branimirovoj cesti, od Južne do Osječke ulice, preusmjerene su autobusne linije 231 Borongaj – Novi Retkovec i 269 – Borongaj – Sesvetski Kraljevec Iz tog razloga, autobusi navedenih linija voze sa Borongaja do Mandlove ulice te Ulicom Dubrava do Dupca i dalje na svoje trase.", poručili su iz ZET-a.

"Danas u 10.11 sati Ured za upravljanje u hitnim situacijama dobio je obavijest o curenju plina iz autocisterne na benzinskoj postaji Petrol, na Branimirovoj ulici 121. Na teren su izašle ekipe Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba, Policijske uprave zagrebačke i Zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba. Iz preventivnih razloga zatvoren je promet za sva vozila u blizini benzinske postaje. Situacija je pod kontrolom i čeka se nova autocisterna u koju će biti pretočen ostatak plina uz stručni nadzor.", poručili su iz Ureda za upravljanje hitnim situacijama Grada Zagreba u priopćenju koje su poslali.

Uskoro opširnije

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.