Bosanac zadavio suprugu u Austriji dok su joj djeca i majka bili u susjednoj sobi

Ilustracija: Guliver Image/Getty Images

MUŠKARAC (33), porijeklom iz BiH, zadavio je svoju suprugu (21) u Klagenfurtu, priopćila je austrijska policija, prenosi Dnevni avaz.


U stanu je u trenutku ubojstva bila i majka ubijene žene koja se nalazi u stanju šoka.

"Definitivno se radi o ubojstvu. Uzrok smrti i čitav slijed događaja za sada su još nejasni iako sve ukazuje da je riječ o smrti davljenjem", izjavio je jedan policijski dužnosnik.

Navodno je muškarac bio taj koji je pozvao hitnu pomoć, dok drugi prenose da se on sam predao policiji nekoliko sati nakon ubojstva.

Trenutno je smješten u klagenfurtsku bolnicu zbog ozljeda koje je zadobio tijekom sukoba sa suprugom. Austrijski mediji prenose da se ubojstvo dogodilo u srijedu te da je žrtva Sanela O. ( 21 ), a da se muž zove Irnes ( 33 ).

Žrtvina majku i troje djece prvo su zbrinuli socijalni radnici, a zatim su dobili i psihološku pomoć. Susjedi kažu da se radilo o jednoj sasvim normalnoj obitelji.

Supružnici su se navodno posvađali u spavaćoj sobi dok je njena majka s djecom bila u dnevnom boravku, prenosi Avaz. Nije se ništa čulo, a majka je poslije vidjela zadavljenu kćer u spavaćoj sobi. Ubojica je nakon što je izašao iz sobe držao nož u ruci te je po sebi imao rane.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.