Bivšem zaposleniku Općine Pučišća HDZ-ovci izbili zube: Dali mu otkaz pa ga premlatili?!

Ilustracija: Ivo Čagalj/Pixsell

BIVŠI zaposlenik Općine Pučišća Jure Milas sinoć je brutalno izudaran u mjesnom lokalu Pipo. Sukobio se s donačelnikom Alenom Parunovom, HDZ-ovcem, a u incidentu su, čini se, sudjelovali i njegov šogor te predsjednik općinskog vijeća Stjepan Kusanović. Povod sukoba je bio nedavni otkaz kojeg su Milasu uručili nakon što je tri godine radio kao smetlar. Navodno je Milas prvi krenuo na Parunova, no loše se proveo.

Izbijeni zubi i kontuzija lica

Milasa su prebacili gliserom u Split. U bolnici su mu konstatirali teške tjelesne ozljede, izbijena su mu dva zuba i ima kontuziju lica. Policija istražuje događaj, a zasad se još ne zna koga će prijaviti za ozljeđivanje, odnosno, remećenje reda i mira. Razgovarali su s općinarima, ali ne i s oštećenim, koji je do večeras još uvijek bio zauzet liječničkim tretmanom u splitskoj bolnici.

S obzirom da je u incidentu sudjelovao vrh općinske vlasti, zanimao nas je komentar HDZ-ovog načelnika Marina Kaštelana, no nije se javio. Pokušali smo se čuti i s Parunovom, no nije ga bilo kod kuće.

HDSSD: Tražimo izvanrednu sjednicu Općinskog vijeća!

Tonči Drpić, šef kluba vijećnika HDSSD-a u Pučišćima zatražit će izvanrednu sjednicu Općinskog vijeća zbog incidenta u Pipu.

"Tražit ćemo da se sve utvrdi i da odgovorni snose posljedice. Ovakvo ponašanje općinskih čelnika potpuno je neprihvatljivo. Pretukli su momka, a koliko znam, imao je nekakva saznanja o mutnim poslovima u Općini pa je dobio otkaz. Imao je problema u životu, izvukao se, a sada su ga s ovim otkazom ponovno ubili. I još je dobio po glavi. To je nevjerovatno, što ti ljudi sebi dopuštaju", ogorčen je Drpić.

U malim Pučišćima situacija je očito uzavrela pa smo htjeli čuti i komentar ministra Arsena Bauka. Nismo imali sreće, jer je na Runjićevim večerima...   

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.