Američki političar Anthony Weiner ponovno se našao usred skandala: Objavljeni novi kompromitirajući razgovori

Foto: Guliver Image / Getty Images

POLITIČAR i kandidat za gradonačelnika New Yorka Anthony Weiner koji je podnio ostavku u Kongresu zbog lascivnih poruka koje je izmjenjivao s nekoliko žena potvrdio je kako su novi navodi o eksplicitnom komuniciranju Weinera i nepoznate žene istiniti.

"Kao što sam kazao i prije, stvari koje sam radio su bile pogrešne i povrijedile su moju suprugu. Zbog njih smo prolazili kroz izazove u braku nakon što sam napustio Kongres. Neke stvari koje su objavljene danas su istinite, a neke nisu, no bez obzira na to ono što sam ja učinio je pogrešno", kazao je Weiner.

Novi dokazi

Weiner nije rekao o kojim se to navodima točno radi i koji su to razgovori koji su se pojavili na jednoj internet stranici. Prema njima Weiner se dopisivao sa ženom koju je upoznao prošlo ljeto, godinu dana nakon što je otišao iz Kongresa.


"Kazao sam već kako će vjerojatno neke fotografije i neki razgovori izaći u javnost i izašli su", kazao je Weiner.

Navodni razgovori koji su se pojavili vođeni su tijekom njegove kampanje za gradonačelnika New Yorka, no Weiner nije kazao kada su se točno razgovori odvijali. Weinerova izjava došla je nakon što su se objavili eksplicitni razgovori njega i neimenovane žene.

"Samo želim da ljudi znaju da on laže kada kaže da se promijenio", kazala je neimenovana žena za stranicu TheDirty, gdje je razgovor objavljen.

Podsjećamo, Weiner je podnio ostavku u Kongresu nakon što je priznao da je nekim ženama slao svoje nage fotografije. Wiener je prvotno negirao da se on nalazi na slikama, no nakon što su izašle neke nove slike morao je priznati da je on na njima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.