"Ako vam je usluga ispod nivoa nemojte ju koristiti i prošetajte", ZET tvrdi: Ovo nije naš odgovor

Foto: Facebook

NEZADOVOLJNA korisnica javnih prometala Maja H.  se putem Facebook požalila na usluge ZET-a i dobila krajnje neobičan odgovor. 

''Objasnite mi molim vas zašto građani plaćaju voznu kartu kad vam je usluga ispod nivoa... prvo vaši vozači otvaraju i zatvaraju vrata kad se njima hoće bez obzira da li netko želi u tramvaj, drugo vaši vozači ne vide putnike pored svojih vrata koji žele kupiti kartu jer pričaju na mobitele o susedovom djetetu koje je napravilo tko zna što, i gl. vode susjedov život preko mobitele za vrijeme radnog vremena tijekom vožnje, dok naravno, ulazi kontrola i zapisuju tko nema karte, a nemaju jer vozač melje na mob i nije moga/želio jer nije doživio putnika koji je želio kupiti kartu i kojem je kontrola udarila kaznu za švercanje i još k tome bili su bezobrazni kad je osoba rekla da želi kupiti kartu al da čeka vozača da joj da, i tu naravno ona je lažljiva švercerica... do kad ćete bez srama naplaćivati vaše (ne)usluge i udarati kazne te povećavati broj kontrolora kad vas nitko ne kontrolira i radite što vas volja, a samo da znate da ima samohranih roditelja, starijih, socijalno ugroženih kojima je neophodan javni prijevoz (doktor), a besramno im se kazne pišu, ili što je meni osobno vaša kontrolorka došla i rekla da pošto nisam cvikala kartu da joj dam sto kuna za kavu pa će oprostit vožnju. Naime, skupa smo ušle u tramvaj, ona prva ja  za njom kupujem kartu, za to vrijeme ona blokira aparate, ja  ne mogu cvikat i ova po meni... da li je to način? Sramota nad sramotama je ovaj ZET.. naravno ovisim s vremena na vrijeme o vašem prijevozu i to s očajem se vozim... tražite i zahtijevate od građana da plaćaju vaše usluge koje ne izvršavate pa čak ni bus nije u stanju na vrijeme doć i na vrijeme krenut,'' napisala je, očito uzrujana i gnjevna Maja.  

Na Facebooku se ubrzo pojavio, mnogi će prosuditi, neobično iskren i naizgled služben odgovor na njenu pritužbu koji kaže:

''Ako vam je usluga ispod nivoa nemojte ju koristiti i prošetajte.''

Na Indexov upit, ZET se ''u potpunosti ogradio od navedenog odgovora''.

''ZET se u potpunosti ograđuje od ovog odgovora. Ne koristimo Facebook kao komunikacijski kanal i najoštrije osuđujemo lažno predstavljanje, izražavajući žaljenje. Pokrenut ćemo postupak s ciljem sprečavanja takvih događaja u ime naše tvrtke. Svojim korisnicima pristupamo profesionalno i s poštovanjem,'' kažu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.