17-godišnja Britanka preminula nakon ekstremne alergijske reakcije na boju za kosu

TINEJDŽERICA iz Lanarkshirea u Velikoj Britaniji umrla je u mukama 20 minuta nakon što je stavila boju za kosu, piše Daily Mail.

Tabatha McCourt, 17-godišnjakinja, na televiziji je u domu prijateljice gledala  emisiju "X factor" s bojom za kosu na glavi. Otišla je do kupaone, vratila se u sobu, a onda počela vrištati, čupati si kosu, povraćati, nakon čega se srušila na pod.

Prijateljica je rekla kako su joj se oči počele prevrtati te je dobila tako snažan napad da su je morale držati dvije osobe, nakon čega je pozvana hitna pomoć, no djevojci nije bilo spasa.

Heather Goodhal, Tabathina najbolja prijateljica rekla je da je djevojka uvijek bojala kosu u različite nijanse, a ovaj put boja joj na kosi nije stajala niti 20 minuta te je dobila snažnu alergijsku reakciju.

Nakon dolaska hitne pomoći djevojka je prevezena u bolnicu gdje je preminula.

Živjela je sa majkom, ocem i dvije sestre, stare 15 i 11 godina. Tabathina obitelj i prijatelji potreseni su događajem i njezinom naglom smrću, koju je policija prozvala neobjašnjivom i započela istragu.

Jedna frizerka koja je htjela ostati anonimna rekla je kako je izuzetno rijetko da netko ima tako ekstremnu alergijsku reakciju na boju za kosu te kako je možda vodikov peroksid bio prejak na što je njezino tijelo odreagiralo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.