UFC

Zvijezda UFC-a: Stipe je najveći u povijesti, ali znam kako ću ga pobijediti

Foto: Guliver Image

CURTIS BLAYDES, trenutno drugorangirani borac UFC-ove teške divizije i jedna od njenih najvećih zvijezda, čeka veliki okršaj protiv Derricka Lewisa ovog vikenda. Za MMA Fighting otkrio je planove s posebnim osvrtom na Stipu Miočića.

"Imam 29 godina. Znam da će šansa za titulu doći kad-tad. Čekam je i marljivo radim. Iz UFC-a kažu da je Jones sljedeći u redu za napasti pojas, ali on je zainteresiran i za superborbu u poluteškoj tako da nisam siguran da neću dobiti šansu prije njega. U najgorem slučaju ću morati pobijediti sve i počistiti diviziju", rekao je Blaydes.

Za Stipu Miočića je imao samo riječi hvale: "Stipe je najveći svih vremena. Najviše puta je obranio pojas. Pogledajte samo kakve je borce skinuo na tom putu, još nitko nije to napravio."

Nakon toga je komentirao nadolazeći okršaj Miočića i Ngannoua (27. ožujka) i otkrio kako on misli pobijediti Stipu ako dobije šansu za to. "Stipe nema razloga mijenjati taktiku jer je ona bila efikasna. Ngannou će vjerojatno mijenjati nešto i biti oprezniji. Mislim da bi Stipe dobio i Jonesa, ali to bi bila sjajna borba. Ja protiv Stipe? I to bi bio sjajan meč. Obojica smo hrvači, a često vidimo da se dva hrvača 'prešutno' dogovore da neće hrvati. To smo vidjeli u borbi Usmana i Covingtona. Ja ne bih pristao na tu igru, ja bih rušio Stipu. Ako to ne bi upalilo, promijenio bih taktiku, ali ne bih tako lagano odustao. Prvo bi on trebao uspjeti obraniti rušenja, a to mu ne bi bilo lagano", zaključio je Blaydes.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.