Zvijezda od 100 mil. eura bojkotira treninge: "Bio je drugačiji kad smo ga upoznali"

Foto: EPA

FRANCUSKI napadač Randal Kolo Muani (24) u srijedu se nije pojavio na treningu Eintracht Frankfurta, a čini se da je taj njegov potez motiviran željom za transferom u Paris Saint-Germain, izvijestila je njemačka agencija dpa. Klub iz Frankfurta priopćio je da je Kolo Muani bez dopuštenja propustio trening te da zbog toga neće u četvrtak biti u momčadi za kvalifikacijsku utakmicu za Konferencijsku ligu, u kojoj će Eintracht ugostiti Levski iz Sofije.

Njemački novinar Florian Plettenberg objavio je da se Muani nalazi u Parizu, gdje s obitelji čeka dogovor dvaju klubova o svom transferu. Bild pak piše kako je ovo "potpuna eskalacija" situacije oko transfera napadača francuske reprezentacije.

"Bio je drugačiji kad smo ga upoznali, znamo da ovo nije njegov pravi karakter. Trenutno je pod velikim pritiskom, a ova reakcija je rezultat, što je pogrešno i što smo jasno dali do znanja njemu i njemu bliskim ljudima", rekao je sportski direktor Eintrachta Markus Krösche.

Eintracht traži 100 milijuna eura za Muanija

Kolo Muani je tijekom prošle sezone svojim igrama privukao pažnju velikih klubova, a u utorak je za njemački Sky izjavio da je obavijestio čelnike Eintrachta o svojoj želji za prelazak u PSG. "Želio bih se preseliti u Pariz i rekao sam to dužnosnicima kluba. Nadam se i želim da Eintracht prihvati ponudu iz Pariza te mi omogući ovaj transfer", rekao je Kolo Muani.

Prema pisanju njemačkih medija, Kolo Muani je dogovorio osobne uvjete petogodišnjeg ugovora s PSG-om, koji je Eintrachtu ponudio 80 milijuna eura kao odštetu za napadača. Muanijev ugovor s klubom iz Frankfurta vrijedi do ljeta 2027.

"Puno dugujem Frankfurtu. Navijači su mi dragi i uvijek sam se ponašao profesionalno. Dao sam sve od sebe za klub, ali nije tajna da je PSG dao rekordnu ponudu za mene", rekao je Muani za Sky. Prema medijskim napisima, Eintracht za svog najboljeg strijelca iz prošle sezone, koji je u 46 nastupa postigao 23 pogotka, traži od francuskog prvaka 100 milijuna eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.