Zvijezda od 100 milijuna eura obećala što će napraviti ako Real osvoji Ligu prvaka

Fede Valverde početkom 2023. godine / Foto: EPA

REAL MADRID i Borussia Dortmund u subotu u 21 sat na Wembleyu igraju finale Lige prvaka. Brojni nogometaši madridskog sastava dali su intervjue uoči nove borbe za europsku titulu, a među njima je u urugvajski veznjak Fede Valverde (25), koji je govorio za The Residency.

Među ostalim, rekao je kako je igranje s Tonijem Kroosom, koji odlazi u mirovinu nakon Europskog prvenstva, "bilo ostvarenje sna", a smatra i da Real nikada neće imati kapetana poput Sergija Ramosa, sada člana Seville. Poručio je da bi rado jednoga dana bio kapetan svoje momčadi i dao obećanje navijačima što će napraviti ukoliko pobijede Borussiju Dortmund. "Osvojimo li Ligu prvaka, obojit ću kosu u bijelo", rekao je Valverde, koji je tijekom proteklih godina već imao sličnu frizuru.

Valverdeov trenutni izgled / Foto: EPA

Transfermarkt: Valverde vrijedi 100 milijuna eura

Valverde je vezni igrač koji je na početku karijere nastupao za urugvajski Penarol. Real ga je doveo 2016. godine, a u narednim sezonama nastupao je za njegovu drugu momčad te za Deportivo La Corunu. 

Član prvog sastava Reala je od 2018. godine i od tada je, prema Transfermarktu, upisao 257 službenih nastupa, 21 pogodak i 23 asistencije. Osvojio je 11 trofeja s Kraljevskim klubom, s kojim ima ugovor do ljeta 2029. godine. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 100 milijuna eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.