Zvijezda Juventusa je suspendirana zbog klađenja. Klub mu odlučio dati još više novca

Foto: EPA

FABRIZIO ROMANO javlja vijest o neobičnoj odluci Juventusa. Talijanski velikan će ponuditi novi, poboljšani ugovor svojem veznjaku Nicolu Fagioliju. Sadašnji ugovor je 22-godišnjem veznjaku vrijedio do ljeta 2026. godine, a novi ugovor traje do 2028. godine i zarađivat će više (nije precizirano koliko) novca od sadašnjih 1.85 milijuna eura godišnje.

Podsjetimo, Fagioli je nedavno dobio sedam mjeseci zabrane bavljenja nogometom zbog klađenja. Fagioli je prije dva tjedna priznao da se kladio na nogometne utakmice. Sportašima u Italiji zabranjeno je kladiti se na utakmice pod organizacijom Talijanskog nogometnog saveza, UEFA-e i FIFA-e i zabranjeno im je izravno ili indirektno uplaćivati oklade.

U središtu afere uz Fagiolija se nalaze Sandro Tonali (23) i Nicolo Zaniolo (24), članovi talijanske reprezentacije i igrači engleskih klubova Newcastlea i Aston Ville. Tonali je suspendiran na 10 mjeseci, a Zaniolu prijeti i veća kazna. Fagioli je u velikom intervjuu priznao kako je dužan novac kamatarima te kako strahuje za svoj život.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.