REGIJA

Zvezda fotografijom otkrila novog trenera: "Zvezdaši, mirno spavajte"

Foto: Getty Images / Guliver Image

CRVENA ZVEZDA je fotografijom objavljenom na društvenim mrežama otkrila svog novog trenera.

Na fotografiji su sada već bivši trener Vladan Milojević i njegov nasljednik te klupska legenda Dejan Stanković, a klub je time poslao i poruku navijačima.

"Zvezdaši, mirno spavajte."

Internetom se proširila i jedna audioporuka Stankovića, kojom je potvrdio da će postati novi trener Zvezde.

Stanković bi kao novi trener trebao biti predstavljen u subotu u 13 sati. On je za Zvezdu igrao od 1995. do 1998. i jednom bio prvak Jugoslavije, a osvojio je i tri Kupa. Potom je jedan od najboljih i najtrofejnijih srpskih nogometaša u povijesti igrao za Lazio (1998.-2004.) i osvojio sedam trofeja, od čega duplu krunu 2000. godine (Scudetto i Kup). Nakon toga je od 2004. do 2013. nosio dres Intera, s kojim je osvojio 15 trofeja, a najviše se pamti povijesna 2010. kada su Nerazzurri stigli do trostruke krune - Lige prvaka, Scudetta i Kupa - a uz to su bili i svjetski klupski prvaci. 

Nekadašnji veznjak je za reprezentaciju Srbije odigrao 103 utakmice i zabio 15 golova.

Stanković je 2014. završio bogatu nogometnu karijeru, oprostio se na Marakani, i u sezoni 2014./15. bio pomoćnik Andrei Stramaccioniju u Udineseu. Kratko je radio u Interu, a bavio se nogometnim dječjim kampovima i bio savjetnik predsjednika UEFA-e Aleksandra Čeferina.

S druge strane, Milojević je u prethodne dvije i pol godine preporodio Zvezdu i dvije sezone zaredom je uveo u grupnu fazu Lige prvaka. Prošle je sezone srušio Liverpool (2:0) u Beogradu, a iza sebe ostavlja dva naslova prvaka Srbije.

Jesenji dio u Superligi je završen, a vodeća Zvezda nakon 20 kola ima 11 bodova više od najvećeg rivala, drugoplasiranog Partizana. 

Rezultati by SofaScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.