Žestoka kritika Hazarda: Je li rekao treneru i suigračima da će se napiti?

Foto: EPA/Profimedia

EDEN HAZARD u nedavnom intervjuu objasnio je što misli zašto nije uspio u Real Madridu, a time je samo još više razbjesnio neke koji su mu predbacivali neprofesionalnost i manjak truda. Poput Christophea Dugarryja. Podsjetimo, španjolski velikan doveo je Hazarda 2019. u transferu iz Chelseaja vrijednom 115 milijuna eura, a sad umirovljeni belgijski nogometaš za mnoge navijače tog španjolskog velikana ostat će zauvijek upamćen kao najveći promašaj u povijesti kluba.

Hazard je u Realu bio tek sjena igrača dovedenog iz Chelseaja. Često je bio ozlijeđen, a pisalo se i o njegovom nedostatku volje te prekomjernoj težini. Tijekom četiri godine zabio je sedam i namjestio 12 golova u svega 76 utakmica, ujedno s ostatkom sastava osvojivši sedam trofeja.

Hazard: Roštilj, crveno vino... Nisam pazio što jedem

Među ostalim što je rekao u intervjuu zbog kojeg ga sad Dugarry proziva, bilo je i ovo:

"Nakon transfera iz Chelseaja rekao sam si da je ovo vjerojatno zadnje ljeto u kojem ću odmarati. Zapustio sam se. Roštilj, crveno vino... Nisam pazio što jedem, ali nije ni da sam jeo hamburgere svaki dan. Hedonist sam, volim dobro pojesti i popiti u društvu prijatelja. Dijete su glupost, one ne pomažu. Druga je stvar ako želite igrati do 40., ali ja sam znao da nisam takav. U mom frižideru uvijek je bilo šampanjca."

Dugarry, svjetski i europski prvak s francuskom reprezentacijom, ne misli da je Hazardovo priznanje nešto što ga opravdava.

Dugarry: O tome je trebao prije nego je potpisao ugovor

"Lako je to sad pričati, o tome se trebalo govoriti ranije, kad se potpisuje više milijunski ugovor. Je li rekao treneru i suigračima da će se napiti i da ne voli trčati na treninzima? Nogomet je profesionalan momčadski sport. Imaš obaveze", rekao je Dugarry i dodao:

"Ovo njegovo priznanje je sramota. Hazard je bio sjajan igrač, ali žao mi je navijača koji su platili da ga gledaju, a on je dan ranije bio pijan. Njegov intervju izruguje nogomet. Želiš biti hrabar? Onda si to trebao prije reći."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.