hrvatski nogometaši

Željko Kopić: Svjestan sam da ne dolazim u najbolju situaciju

Foto: Pixell/Goran Stanzl

ŽELJKO KOPIĆ novi je trener posljednje momčadi bugarskog prvenstva Boteva. Bivši trener Hajduka i Dinama odradio je prvi trening s novom momčadi, a onda je dao par izjava za tamošnje medije.

"Od danas radim sve na tome da ostvarim uspjeh s Botevom. Svjestan sam da ne dolazim u najbolju situaciju, ali vjerujem da ćemo je popraviti zajedničkim radom. Nemamo specifične ciljeve i broj bodova. Došao sam raditi jako od prvoga dana. Moramo učiniti sve kako bismo bili bolji. Ovaj tjedan odradit ćemo tri treninga, a u subotu i trening-utakmicu. Pogledao sam naše utakmice iz ove sezone, ne iz prošle. Budem. Zadržat ću pomoćni postojeći kadar, a onda ću s upravom evaluirati učinak svakoga od njih", rekao je Kopić te za kraj naglasio:

"Posebnu ću pozornost dati mladim igračima. Radio sam u Dinamu, znam koliko je bitno mladim igračima pružiti priliku", rekao je Kopić.

Nakon četiri kola prvenstva Bugarske Botev je posljednji s ni jednim osvojenim bodom iz četiri utakmice. Kopić je trebao debitirati protiv CSKA idućeg ponedjeljka, ali ta je utakmica odgođena pa će hrvatski trener prvi put sjesti na klupu bugarskog kluba 13. kolovoza na gostovanju kod Beroe Stare Zagore.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.