Zbog kontroverznih snimki dobila je otkaz u Charltonu. Sad se skida na OnlyFansu

Foto: Instagram / Madelene Wright

MADELENE WRIGHT prošlog je mjeseca dobila otkaz u Charltonu nakon što je na Snapchatu objavljen niz njenih kontroverznih snimki.

Na jednoj se snimci 22-godišnju nogometašicu vidi kako inhalira iz balona, a na drugoj kako pije šampanjac dok vozi. Nisu joj to prve neprimjerene snimke. Dok je igrala za Millwall, snimala je prijateljicu kako drži psa sa šapama na volanu vozila u pokretu.

"Razočarani smo ponašanjem koje ne predstavlja standarde naše momčadi. Igračica žali zbog svojih postupaka i napustila je klub", objavio je Charlton prošlog mjeseca.

No snalažljiva 22-godišnjakinja mjesec dana kasnije pronašla je novi angažman, ali potpuno drukčije prirode. Otvorila je stranicu na OnlyFansu pa tu informaciju podijelila sa 140.000 svojih oduševljenih pratitelja na Twitteru i Instagramu.

Na taj su je potez inspirirali fanovi komentarima na fotografije u kupaćim kostimima koje je objavljivala na društvenim mrežama. Poslušala je njihov savjet i sad im prodaje pretplatu za 33 funte (oko 280 kuna) mjesečno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.