Završena je nevjerojatna rotacija trojice napadača. Ronaldo je za sve "kriv"

Foto: EPA-EFE

KAMERUNSKI reprezentativac Vincent Aboubakar stigao je jučer u Bešiktaš kao slobodan igrač, čime je završena trostruka rotacija napadača koju je započeo Cristiano Ronaldo. Podsjetimo, on je prije Svjetskog prvenstva otišao iz Manchester Uniteda i onda u senzacionalnom poslu potpisao za saudijski Al Nassr uz plaću od 200 milijuna eura po sezoni.

Da bi ga mogao registrirati, Al Nassr se morao riješiti jednog stranca, pa je raskinuo ugovor s Aboubakarom, koji je tako ostao bez kluba. Manchester United je također bio bez napadača, pa je Erik ten Hag inzistirao na dovođenju Wouta Weghorsta iz Bešiktaša.

Nizozemac je u Istanbulu bio na posudbi iz Burnleyja, Turci su željeli stopirati njegov odlazak, ali su se na kraju zadovoljili odštetom. Burnley je Bešiktašu platio penale zbog vraćanja Weghorsta s posudbe, da bi onda United platio taj novac Burnleyju za Weghorsta i posudio ga do kraja sezone uz opciju otkupa. 

Odlaskom Weghorsta na Old Trafford bez napadača je ostao Bešiktaš, ali su Turci ekspresno riješili taj problem. Aboubakar, koji je jako dobro igrao na SP-u, došao je u Istanbul kao slobodan igrač, pa su sva tri kluba riješila svoje probleme.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.