LIGE PETICE

Zašto je Zidane umjesto Balea odabrao čovjeka kojeg je dosad ignorirao?

Foto: EPA

ZIDANE je odabrao 18 igrača koji će konkurirati za večerašnju utakmicu s Osasunom koja se igra od 21 sat, a najveće iznenađenje na popisu je izostanak Garetha Balea. 

>>> Modrić se vratio, Zidane progovorio o ključnom problemu Reala: "Tu smo nemoćni"

Marca piše da je Bale vezao dvije utakmice protiv PSG-a i Seville pa sada želi odmor, ali to ne zvuči osobito vjerojatno s obzirom na to da se do tih utakmica i nije naigrao za Real ove sezone. 

Do samog početka sezone nije znao ni ostaje li u klubu, a status prvotimca vjerojatno je bio posljednja stvar o kojoj je razmišljao. Sada ga je Zidane odlučio ponovno izostaviti iz kadra, a umjesto njega krilnu poziciju pokrit će Rodrygo. 

Čovjek slučaj

Upravo je taj Rodrygo nogometaš koji dosad nema nijedan nastup za Real Madrid, a nedavno je zbog načina na koji se prema njemu odnose Zidane i Real bilo dosta napisa u španjolskim medijima. Posebno žestoka bila je Marca. 

"Kako kome treba nogometaš za popuniti zapisnik, tako prebace Rodryga u svoju momčad, ali gotovo nikad ne zaigra. Zidane ga je zvao za utakmicu s Levanteom i ostavio ga na klupi cijeli susret, a kod Raula je zaigrao u samo jednoj utakmici. Klub mora reagirati prije nego ga unište", napisala je tada Marca i očito natjerala Zidanea na uzmak. 

Sastav Reala: 

Vratari: Courtois, Areola, Altube

Obrana: Carvajal, Militao, Ramos, Varane, Nacho, Odriozola

Vezna linija: Kroos, Casemiro, Valverde, James

Napadači: Hazard, Benzema, Lucas, Jovic, Vinícius, Rodrygo

Rezultati by SofaScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.