"Za slučaj Livaja je kriv Dalić. Kompleksi Rijeke prema Dalmaciji su stravični"

Foto: Patrik Maček/Pixsell

SPORTSKI radiokomentator u mirovini Edo Pezzi najavljivao je utakmicu Hrvatske i Nizozemske za HRT te prognozirao da će Hrvatska imati velikih problema u napadu, pri čemu se osvrnuo na slučaj Livaja. "U napadu imamo velikih problema i ako naši napadači ne prorade, onda će biti jako teško", rekao je Pezzi, a zatim je govorio o Livaji.

"To je jedna loša epizoda koja se nije smjela dogoditi i Zlatka Dalića je to zateklo nespremnog. Pazi, glava obitelji treba donositi odluke, tko god ti napadne člana obitelji, moraš reagirati! Dalić nije morao baš tako loše odraditi. Da sam ja izbornik, tražio bih da se isprazni gledalište i povukao bih momčad u svlačionicu", rekao je Pezzi pa dodao:

"Najveći krivac je Zlatko Dalić. Nije to slučaj samo u reprezentaciji, vidite da i Let 3 nisu smjeli pjevati u Pirovcu. Kompleksi Rijeke prema Dalmaciji i Hajduku su stravični! Radi se o bolesnoj ljubomori prema Splitu, ali ne znam zbog čega."

Podsjetimo, ovo nije prvi put da Pezzi izaziva kontroverze svojim komentarima vezanima za Hajduk. Jednom je udario po stoperu Ferru, a u ranijem slučaju je bio na udaru kritika zbog rasističkog ispada na HRT-u. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.