Wilder dobio zabranu pristupa zaručnici. Gušio ju je, pljuvao i silio na spolni odnos

Foto: EPA

NAKON što je prošlog vikenda Daniel Dubois pobijedio Filipa Hrgovića u predzadnjoj borbi spektakla u Rijadu, red je došao na glavnu borbu main carda, okršaj Deontaya Wildera (38) i Zhileija Zhanga (41). U njoj se, vrlo slično kao i Hrgović u ranijoj, proveo veteran Wilder. 

Borilački mediji javljaju da je američki boksač sada doživio novi veliki udarac, ovog puta na privatnom planu. Njegova zaručnica Telli Swift ishodila je od suda zabranu pristupa te Wilder ne smije prići bliže od devedeset metara njoj ili njihovoj kćerki. Ova odluka vrijedi do 25. lipnja, kada će nadležni organi raditi novu procjenu. Ova odluka donesena je zbog kaznenog djela koje je Wilder počinio još 2014. godine.

Tada je policija uhitila boksača nakon što ih je zvala Swift i tvrdila da ju je boksač gušio više puta dnevno, pljuvao i silio na spolni odnos. Osim toga je koristio i njezin laptop kako bi slao "odvratne" poruke njenim kolegama. Sud ga je tad pustio na slobodu uz jamčevinu od 15 tisuća dolara, a njegov odvjetnik branio je boksača tvrdnjom da je napao svoju zaručnicu u mraku jer je mislio da mu je netko provalio u stan i krade. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.