Wiese razočaran: Prolaze utakmice i natjecanja, a ja samo sjedim na klupi

TIM WIESE, 28-godišnji vratar bremenskog Werdera i treći vratar njemačke reprezentacije, vjerojatno je jedan od rijetkih Nijemaca koji se s poprišta Mundijala vratio nezadovoljan.

Njemačka je, uz ostavljeni sjajni umjetnički dojam, osvojila treće mjesto na Svjetskom prvenstvu, no Wiese će i Mundijal na jugu Afrike pamtiti po lošem. Naime, u sedam utakmica nije branio niti jednom, nije skupio niti jedne minute na prvenstvu. 

Manuel Neuer je branio tijekom šest ogleda, dok je Hans Jörg Butt bio čuvao njemačku mrežu tijekom ogleda za treće mjesto u kojem je Njemačka pobijedila Urugvaj 3:2.

Wiese je u reprezentaciji Njemačke od 2006. godine, no od tog trenutka je branio samo dva puta. Čak su tri godine prošle da nije niti jednom stao među vratnice, a stalno se nalazi na popisu reprezentativaca.

"Razočaran sam i frustriran. Prolaze utakmice i natjecanja, a ja samo sjedim na klupi. Teško je prihvatiti činjenicu da ću stopostotno sjediti među rezervama. Branio bih za Njemačku i s jednom nogom, no moje vrijeme nikako ne dolazi. Stvarno se osjećam jadno nakon svega", rekao je novinaru Bilda vratar Werdera po povratku s juga Afrike.

"Ne dovodim u pitanje daljnje odazivanje u reprezentaciju, ali nisam sretan ovom situacijom. Uvijek sam tu negdje, ali nikada u momčadi. Morate prihvatiti moju ljutnju."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.