Westbrook se svađao s mališanom, Jokić smirivao: "Ne smije to raditi"

Foto: Screenshot YouTube

SINOĆ su u NBA-u odigrane tri utakmice, Denver Nuggetsi su slavili protiv Oklahoma City Thundera, Toronto Raptorsi protiv Boston Celticsa, a New York Knicksi protiv Orlando Magica.

Nikola Jokić je zabio 36 koševa uz 10 asistencija i devet skokova i Denver Nuggetsi su kod kuće pobijedili Oklahoma City Thundere sa 121:112. Will Barton je dodao 23 koša, a Jamal Murray 20 za petu uzastopnu pobjedu Denvera.

Kod Oklahome najbolji je bio Russell Westbrook s 22 poena, 14 skokova i devet asistencija, dok je Paul George ubacio 25 koševa uz osam skokova, sedam  asistencija i šest ukradenih lopti.

Nuggetsi su imali prednost od 13 koševa na početku zadnje četvrtine prije nego što je Oklahoma City preuzela kontrolu i došla u vodstvo od tri koša. Tada Denver odgovara serijom u kojoj Millsap pogađa dva slobodna bacanja, a Murray zabija tricu i vraća prednost Nuggetsima.

No više od samog rezultata, utakmicu je obilježila bizarna situacija koja se dogodila tri minute prije kraja treće četvrtine. Russella Westbrooka, koji je stajao uz aut liniju, rukom je udario jedan mališan, navijač Denvera. Russell se odmah okrenuo prema mališanu koji je s ocem pratio utakmicu iz prvog reda i počeo se svađati s njim. Dječak se uplašio, a Nikola Jokić je s osmijehom na licu stao između ''zaraćenih'' strana.

''Udario me. Rekao sam njegovom ocu: 'Budi oprezan, ne smiješ dozvoljavati da ti sin udara ljude. Ne poznaje on mene, ne poznajem ja njega. Moraš držati dijete pod kontrolom''', kasnije je prepričao Westbrook razgovor s ocem malenog navijača Denvera.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.