WEST HAM NAŠAO NOVOG TRENERA "Srpski čudotvorac" mijenja potrošenog Bilića?

Foto: Guliver Image/Getty Images

KATASTROFALNE igre i rezultati West Hama ove sezone koji su vrhunac dosegli mučnim nizom od sedam utakmica bez pobjede i pet uzastopnih poraza (užasna serija prekinuta je 1:0 pobjedom protiv izravnog konkurenta za ispadanje Swanseaja u subotu), šest kola prije kraja sezone, doveli su Hammerse na osam bodova do zone ispadanja.
 
Zbog očajnih rezultata i nesnalaženja u kaosu u koji mu je upala svlačionica, Slaven Bilić je na rubu otkaza, a uprava kluba, prema pisanju engleskih medija, već mu je pronašla zamjenu i to izglednu.
 
Menadžer Fulhama i bivši reprezentativac SR Jugoslavije Slaviša Jokanović glavna je želja uprave West Hama koja očito ne namjerava produživati suradnju s Bilićem i Srbina bi voljela vidjeti na svojoj klupi već u lipnju.
 
Ovu je vijest objavio poslovično pouzdani Sky Sport, pozivajući se na dobro informirane izvore bliske londonskom klubu.
 
Na jedvice jade izborena pobjeda nad Swanseajem u subotu samo je prividno zamaskirala sve ozbiljnije probleme na Olimpijskom stadionu i prema navodima Sky Sporta, Srbin je glavna meta vlasnika Čekićara.
 
Jokanović, bivši nogometaš Partizana, Ovieda, Deportiva i Chelseaja, trenerski zanat počeo je peći u Partizanu, a maturalni rad bio mu je fantastičan posao s Watfordom kojeg je odveo u Premiership prije dvije godine. Danas Jokanović radi čuda sa slabašnim Fulhamom u Championshipu koji je trenutačno sedmi, sa samo dva boda manje od pozicije koja vodi u baraž za Premierligu.
 
''Srpski čudotvorac'', kako mu tepaju otočki mediji, odradio je fantastičan posao s momčadi sastavljenom uglavnom od klinaca iz Fulhamove omladinske škole i tek s kojim posuđenim igračem, uglavnom ''škartiranim'' iz matičnih klubova. Lišen ikakve pomoći uprave kluba, Jokanović je napravio zaista super posao u Fulhamu i ne čudi da njegov rad nije ostao nezamijećen. 
 
Kako stvari danas stoje, Slaven je prošlost, a Slaviša budućnost kultnog kluba.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.