Vila s 25 soba, bazen, devet auta... Ovo je Neymar tražio prije dolaska u Al-Hilal

NEYMAR je u srijedu službeno potpisao dvogodišnji ugovor s arapskim Al-Hilalom koji će ga učiniti jednim od najplaćenijih igrača u povijesti nogometa. Saudijci su 31-godišnju brazilsku zvijezdu platili PSG-u 90 milijuna eura, a Brazilac će s bonusima zarađivati blizu 200 milijuna dolara po sezoni.

Plaćeniji od njega na svijetu je jedino Cristiano Ronaldo, čija osnovna plaća u Al Nassru iznosi 213 milijuna dolara, na što još idu bonusi. Ogroman novac samo je jedan od razloga zbog kojih je Neymar odlučio doći u Al-Hilal. Španjolski medij Cope objavio je popis Neymarovih zahtjeva prije odlaska u Saudijsku Arabiju. 

Visoki luksuz

Na njemu je bila ogromna vila s 25 soba, u koju je uključena sauna. Ispred kuće ima velik bazen, 40 metara dug i deset metara širok. Klub mu plaća i osam zaposlenika koji brinu od čistoći kuće i bazena te njegovih devet automobila, koje je također dobio kad je potpisao ugovor. Cope piše da Neymar ne mora u Saudijskoj Arabiji plaćati ništa - jede, putuje i zabavlja se na račun kluba.

Nije objavljeno jesu li baš svi ti zahtjevi ispunjeni, no morali su se čelnici kluba potruditi udovoljiti mu što više kako bi došao baš k njima. Ovim je transferom Neymar postao rekorder, prestigao je Lukakua u ukupnim iznosima transfera u karijeri. Premašio je 400 milijuna eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.