VIDEO Zvijezda od 50 milijuna eura panenkom pucala ključni penal. Kanada izgubila

Foto: EPA

URUGVAJ je osvojio treće mjesto na Copa Americi zahvaljujući pobjedi protiv Kanade nakon jedanaesteraca. Regularni dio završio je 2:2. Urugvajac Rodrigo Bentancur zabio je u osmoj minuti, Kanađani su okrenuli preko Ismaela Konéa u 22. i Jonathana Davida u 80. minuti, a Luis Suarez je u 92. pogodio za izjednačenje i raspucavanje s bijele točke.

Federico Valverde, Rodrigo Bentancur, Giorgian de Arrascaeta i Suarez pogodili su za Urugvaj. S kanadske strane precizni su bili Jonathan David, Moise Bombito i Mathieu Choiniere, dok je urugvajski golman Sergio Rochet obranio Konéov udarac u trećoj seriji. 

Davies je jedan od tragičara Kanade

Peti izvođač Kanade bio je Alphonso Davies, najveća zvijezda reprezentacije. Bočni i krilni igrač Bayerna odlučio je posljednji penal izvesti panenkom. Zaletio se, potkopao loptu i pogodio prečku.

Kanada je time ostala bez trećeg mjesta, a 23-godišnji Davies, kojem Transfermarkt procjenjuje vrijednost na 50 milijuna eura i koji se povezuje s Real Madridom, ispao je jedan od tragičara. Snimku penala pogledajte OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.