VIDEO Zvijezda Barce zamijenila Modrića za Davida Guettu: Vrlo su slični

Screenshot: Twitter

BARCELONA je prošlog vikenda nakon četiri godine čekanja osvojila naslov prvaka Španjolske. Taj se pothvat danima slavio na ulicama grada, a kad su se igrači oporavili od svih proslava, krenuli su s gostovanjima i intervjuima u medijima. Jedno gostovanje je Pedri odradio u jednoj zabavnoj emisiji na španjolskoj televiziji.

Ta emisija je jedna vrsta kviza u kojem gosti odgovaraju na pitanja, ali i sudjeluju u različitim igrama koje testiraju njihovo znanje i pamćenje. Tako je Pedri ovoga puta testirao sebe prema tome koliko dobro pamti lica poznatih osoba. U jednom trenutku se na ploči na kojoj su bila lica koja je potrebno prepoznati našao i Luka Modrić.

Pedriju su na nekoliko sekundi pokazali kolaž u kojem su bile fotografije hrvatskog kapetana Luke Modrića i svjetski poznatog DJ-a Davida Guette, a onda su ga pitali tko se nalazi na fotografiji na kojoj je bio Guetta. Pedri je rekao da je riječ o Modriću što je, naravno, bio pogrešan odgovor. "Vrlo su slični", rekao je Pedri kroz smijeh kad su mu rekli da je promašio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.