VIDEO UFC-ov prvak posjetio djecu oboljelu od raka. Slomio se i rasplakao

Screenshot: UFC

UFC-OV prvak poluteške kategorije Alex Pereira (37) posjetio je prošlog mjeseca bolnicu u kojoj se liječe djeca oboljela od raka. Učinio je to tijekom svog putovanja u Australiju, a sve kako bi pružio podršku oboljeloj djeci. Fanove je najviše oduševila snimka na kojoj Pereira šiša jednog od oboljelih mladića zaljubljenih u Muay Thai.

‘‘Posjetio sam bolnicu za djecu oboljelu od raka, a ovaj dječak trenirao je Muay Thai sve dok ga rak nije spriječio da se nastavi baviti time", napisao je tada Pereira na Instagramu. Sada je na Pereirinom YouTube kanalu objavljen video koji traje 14 minuta i detaljno opisuje posjet djeci oboljeloj od raka.

Ispunio želju dječaku

Najdirljivije scene su dakako one u kojima Pereira šiša gore spomenutog dječaka. Dječak je istaknuo kako će ionako ostati bez kose tijekom liječenja pa se želi ošišati da mu kosa ne bi nekontrolirano otpadala.

‘‘Alexe, hoćeš li obrijati moju glavu? Svakako ću izgubiti kosu, a ako netko mora obrijati moju glavu, volio bih da to budeš ti", pitao je mladić borca koji mu je ispunio želju pa se rasplakao i nakon šišanja rekao: "Imam dvojicu sinova i zahvalan sam Bogu. Ovo je teško, čovječe."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.