VIDEO Težak kiks Fenerbahčea. Livaković skrivio penal u sudačkoj nadoknadi

Foto: Screenshot/SK

NAKON sedam uzastopnih pobjeda u turskoj Super ligi, Fenerbahče je kiksao na gostovanju kod desetoplasiranog Sivasspora odigravši 2:2. Budući da je Galatasaray u nedjelju slavio 4:1 protiv Pendikspora i tako upisao nevjerojatnu 14. ligašku pobjedu u nizu, Fenerbahče sada zaostaje četiri boda za svojim ljutim rivalom koji predvodi ljestvicu. Još je pet utakmica ostalo do kraja sezone.

Fenerbahče je poveo u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena, a strijelac je bio Fred, koji je zabio sjajan gol udarcem izvan kaznenog prostora. Domaćini do izjednačenja dolaze u 57. minuti nakon pogotka Fode Koitaea. Izjednačenju je djelomično kumovao vratar hrvatske reprezentacije Dominik Livaković jer mu je lopta prošla kroz noge nakon udarca Gvinejca.

Livaković skrivio kontroverzan kazneni udarac

Irfan Can Kaveci ponovo donosi prednost gostima u 80. minuti utakmice i, činilo se, veliko slavlje pretendenata na naslov prvaka Turske. Domaćini su pokvarili to slavlje u sudačkoj nadoknadi. Do izjednačujućeg gola su stigli iz kontroverznog kaznenog udarca. Naime, napadač domaćih Rey Manaj je pucao prema vratima i promašio, a nakon toga je došlo do kontakta njega i Livakovića.

Nakon više od pet minuta pregledavanja snimke ocijenjeno je kako je Livaković napravio prekršaj za kazneni udarac. Manaj je sam uzeo loptu i zabio za izjednačenje u 94. minuti. Napomenimo da je hrvatski nogometaš Mijo Caktaš igrao od 73. minute za Sivasspor, koji je nakon ove utakmice desetoplasirani s 45 bodova.

KAZNENI UDARAC MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.