Video: Tamburaši dočekali Cro Copa na Plesu: Žao mi je što je Minotaur tako završio!

MIRKO FILIPOVIĆ je nakon gotovo dva dana putovanja i 30-ak sati leta iz daleke Australije sletio u Zagreb. Šesti ulazak u UFC-ov kavez bio je uspješan iako skalp hrvatskog Australca Anthonyja Perosha nije onaj koji je htio.

> I Pokrajac se vratio u Zagreb: Obećana mi je nova prilika u UFC-u!

"Bio sam jako razočaran jer je Rothwell morao otkazati borbu u posljednji trenutak, za njega sam se spremao, no jako sam zahvalan Peroshu jer je pristao ući u kavez. Bilo je tamo i puno renomiranijih boraca kojima je ponuđena borba, no oni su odbili. To je naravno i razumljivo jer nisu imali vremena za pripremu. Perosh je uskočio, njemu svaka čast", rekao je Filipović za Index odmah po izlazu iz zrakoplova.

"Nisam prezadovoljan borbom"

Iako je pobijedio prekidom, Cro Cop nije pretjerano zadovoljan nastupom.

"Što da vam kažem, nisam nešto prezadovoljan. Pokušao sam posao odraditi što korektnije. Da on nije prihvatio borbu ispalo bi da sam bez veze trenirao četiri mjeseca. Žao mi je što sam mu laktom rasjekao čelo. Nakon posjekotine mi je bilo muka od svega i nisam ga više htio udariti. Ja sam više puta ponovio da mi je svaka borba jednako bitna."

A sljedeća bi mogla biti već za 40-ak dana. Protivnik je naravno Ben Rothwell koji će se do tada oporaviti od crijevne infekcije.

"Planovi ovise isključivo o tome kada ću se sljedeći put boriti. Postoje velike šanse da bi to trebalo biti već na UFC-u 112 10. travnja u Abu Dhabiju", objasnio je Filipović koji je i sam iznenađen načinom na koji je dočekan u Zagrebu.

Dugo već njegov povratak nisu popratile tamburice. Čak je i začuđeni Cro Cop uz dozu neugode na licu pitao tko je "kriv" za tambure. I on je svjestan da pobjeda protiv Perosha ne zaslužuje ovakav tretman.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.