VIDEO Stručnjaci o Dušanu Tadiću: Ne mogu vjerovati što radi. Može prizemljiti avion

Foto: EPA, Screenshot: Twitter

KENNETH PEREZ (48), bivši danski reprezentativac i nekadašnji član Ajaxa i PSV-a, danas radi kao stručni komentator nizozemskog ESPN-a. U posljednjoj emisiji komentirao je nastup kapetana Srbije i Ajaxa Dušana Tadića (34) u utakmici Go Ahead Eagles - Ajax (0:0) u 27. kolu nizozemskog prvenstva.

"Tadić se ponaša poput prometnog policajca. Ne mogu vjerovati što radi. Stalno maše rukama prema suigračima. Nedavno sam vidio prometnog policajca na obuci dok sam čekao na semaforu. Tadić je izgledao poput njega. Pokazivao je u svim smjerovima", rekao je Perez.

Voditelj emisije Jan Joost van Gangelen dodao je kako bi Tadić takvim mahanjem mogao "prizemljiti 39 Boeinga", dok je umirovljeni nizozemski nogometaš Kees Kwakman (39) izjavio kako je kapetan Ajaxa ranije ove sezone priznao kako previše vremena provodi pokazujući suigračima što trebaju raditi.

"Mislio sam da je shvatio što radi, no danas je učinio isto. Možda to radi dok se ne osjeća dobro", dodao je Kwakman, koji je tijekom karijere među ostalim nastupao za Augsburg i nizozemski Groningen.

U 232 utakmice zabio 101 pogodak za Ajax

Tadić je kapetan Ajaxa, koji se nalazi na drugom mjestu nizozemskog prvenstva s 56 bodova, osam manje od vodećeg Feyenoorda. U amsterdamski klub stigao je 2018. iz Southamptona, dok je ranije u karijeri nastupao za Twente, Groningen i Vojvodinu.

Ukupno je za Ajax odigrao 232 utakmice u kojima je postigao 101 i asistirao za 110 pogodaka. Za reprezentaciju Srbije ima 96 nastupa, a strijelac je bio 21 put. Ugovor s Ajaxom vrijedi mu do 2024. godine. Transfermarkt ga procjenjuje na sedam milijuna eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.