KSW 56

VIDEO Soldić objasnio zašto je ostavio pojas u velteru i prešao u višu kategoriju

Foto: KSW

U SUBOTU se u Lodzu održava veliki borilački event KSW 56: Poljska vs Hrvatska, na kojem će nastupiti čak četiri Hrvata, s Robertom Soldićem u glavnoj borbi večeri i Ivanom Erslanom u okršaju za poluteškaški pojas u najjačoj europskoj organizaciji.

Sva četvorica imat će poljske protivnike. Soldić (17-3) je aktualni KSW-ov prvak u velteru, ali u subotu u glavnoj borbi večeri debitira u srednjoj kategoriji protiv Michala Materle (29-7). Ivan Erslan još formalno nema niti jedan poraz u profesionalnoj karijeri (9-0) i borit će se za titulu u poluteškoj diviziji protiv Tomasza Narkuna (17-3), koji je u toj kategoriji neporažen već šest godina.

Prije njih vidjet ćemo debi hrvatskog Argentinca Francisca Barrija (7-1) u KSW-u protiv Mateusza Legierskog (6-0), a Filip Pejić (14-4-2) uskočio je na priredbu kao zamjena i suprotstavit će se Sebastianu Rajewskom (9-5).

Ipak, Soldić i Erslan akteri su najvažnijih borbi večeri i KSW je za njih napravio atraktivne foršpane.

Soldić i Materla svoj okršaj najavljuju kao film. "Glavni glumac mora biti skroman, neumoljiv, čvrst, karakteran i opak", kaže Poljak na početku, a Soldić uzvraća: "Glavni glumac mora biti zgodan i vrlo snažan."

"Film mora imati dramatiku, puno krvi, emocija i, što je najvažnije, sretan kraj", nastavlja Materla. Jasno je da bi njegova pobjeda bila sretan kraj za poljske fanove, zato Soldić odgovara: "U mom filmu nema sretnog kraja."

"Želim izazov u srednjoj diviziji, okušati se s velikim imenima, velikim legendama KSW-a. To me gura naprijed", objašnjava Soldić zašto je iz veltera, u kojem je držao naslov prvaka, prešao u višu kategoriju.

Pogledajte što su još borci rekli jedan o drugome u trominutnom traileru za borbu večeri.

Meč Erslana i Narkuna predstavljen je na isti način. Naš izazivač za titulu kaže da je njegov lik u ovom filmu brz, snažan i pametan. "A na kraju filma junaka čeka velika nagrada", dodao je.

Erslan ima 9-0 i kaže da se veseli okršaju s velikim KSW-ovim imenom, a Narkun mu odgovara: "Bit ću jebeni učitelj koji će mu dati prvu jedinicu u omjeru."

Hrvatski borac rekao je da bi nakon pobjede postao zvijezda poput Soldića te poručio Poljaku da dolazi po njegov pojas i da bude spreman. Narkun se prisjetio okršaja s Goranom Reljićem, od kojeg je 2015. preuzeo pojas koji i danas drži. "Već sam se borio protiv Hrvata, nije dobro završilo za njega, neće ni za tebe", poručio je Erslanu, a cijeli foršpan pogledajte ispod.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.