VIDEO Šokantan potez UFC borca na tribinama. Razmaknuo djecu i počeo mlatiti rivala

Foto: Profimedia

ZADNJA UFC-ova priredba u 2023. godini, UFC 296 u Las Vegasu, donijela je prilično razočaravajuć program, a u naslovnoj borbi Leon Edwards jednoglasnom je odlukom sudaca pobijedio Colbyja Covingtona i obranio naslov prvaka u velter kategoriji. Čak tri od pet borbi main carda završilo je sudačkim odlukama.

Ali pravu tučnjavu, koju nisu vidjeli u kavezu, gledatelji su dobili na tribinama T-Mobile Arene, i to kao neplaniranu najavu za idući event UFC 297 u siječnju, na kojem je zakazana borba između Seana Stricklanda i Dricusa Du Plessisa u srednjoj kategoriji.

Ta su dva borca nedavno odradila vatrenu najavnu press-konferenciju, na kojoj su razmjenjivali žestoke uvrede na osobnoj razini, a sad je netrpeljivost eskalirala pravom međusobnom makljažom među šokiranom publikom, u kojoj je bilo i djece.

Preskočio dijete i počeo udarati

Dva su rivala iz nekog razloga bila smještena vrlo blizu jedan drugoga, a kamere su u jednom trenutku uhvatile Stricklanda kako imitira pucanj prema Du Plessisu, koji je napravio pokret kao da izbjegava metak. Du Plessis je nastavio govoriti i gestikulirati, na što je američki borac zatražio od djeteta koje je bilo između njih da se pomakne, a onda preskočio red stolica i počeo mlatiti svog budućeg protivnika.

Priskočili su zaštitari i sam UFC-ov gazda Dana White te razdvojili borce, a Stricklanda su navodno odstranili iz dvorane. Južnoafrikanac mu je poslije na X-u napisao: "Sad shvaćam zašto imaš samo 33% završetaka prekidom, udaraš kao curica. A 20. siječnja zaštitari ti neće moći spasiti život kad budem na tebi."

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ SNIMKU

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.