VIDEO Ronaldo promašuje nemoguće, traži nepostojeći penal i urla na suca

Screenshot: SportKlub

NOVI DEBAKL Cristiana Ronalda (38) u Saudijskoj Arabiji. Početkom godine dolaskom u tamošnji Al Nassr postao je najskuplji nogometaš u povijesti tako što je potpisao na dvije i pol godine za pola milijarde eura. Od tada je u 14 nastupa postigao 11 i namjestio 2 gola. 

Ronaldo se nazabijao otkako je došao u Arabiju za pola milijarde eura, ali je bez gola izgubio sve važne utakmice

Naizgled sjajne brojke, ali daleko su važnije one momčadske i Ronaldove u ključnim utakmicama. Otkako mu je Ronaldo postao glavna zvijezda i kapetan, Al Nassr je izgubio oba prvenstvena derbija (Al-Ittihad 1:0 i Al-Hilal 2:0) te tako sveo na minimum šanse da osvoji naslov. 

Al-Ittihad ga je izbacio i u polufinalu Superkupa (3:1), a najnoviji udarac je ispadanje u polufinalu kupa domaćim porazom od slabašne Al-Wehde (1:0), koja je jedna od najlošijih momčadi lige, a u prvenstvenoj utakmici na njenom terenu Ronaldo joj je zabio čak četiri gola. Štoviše, daleko bolji Al Nassr predvođen Ronaldom izbacila je iz kupa iako je još od 53. minute igrala s igračem manje.

Promašaji, nervoza i divljanje

No u svim spomenutim teškim porazima za ispadanje iz oba nacionalna kupa te za praktički ispadanje iz utrke za naslov u prvenstvu Ronaldo nije pokazao ništa osim promašaja, divljačkog ponašanja i nervoze.

U istom tonu nastavio je i tijekom debakla u kupu. Na poluvremenu je, pri vodstvu suparnika 1:0, ljutito gestikulirao i vikao prema klupi svoje momčadi. Madridski As piše: "Očajni Ronaldo bijes je izrazio tako što je odlazeći prema tunelu urlao na svog trenera Dinka Jeličića tražeći objašnjenje od njega." Jeličić (49) je bivši trener Sesveta, U-19 Hrvatske, Novigrada, Rudeša, Kustošije i mlade momčadi Al Nassra, a prvu ekipu preuzeo je prije dva tjedna kada je otkaz dobio Rudi Garcia.

> KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ KAKO JE RONALDO BIJESAN

Ronaldo je bio nevjerojatno jalov pred golom momčadi koju je nedavno natrpao. Tri puta je promašio velike prilike, od kojih je barem jedna 100-postotna. U 11. minuti, pri rezultatu 0:0, dobio je savršenu loptu s lijevog boka, oštru i preciznu, točno na nogu na petercu. Međutim, Ronaldo je u naletu i iz prve opalio desnicom, ali nije uspio postići gol.

Umjesto mreže, iz neposredne blizine je snažno pogodio njenog čuvara. Dobio je još jednu priliku jer se lopta odbila njemu, ali ju nije uspio zahvatiti, nego ju je prsima poslao daleko od gola. Pred kraj utakmice s drugog boka je dobio loptu također pred golom, ali nešto dalje nego na početku meča. Sada je također pokušao iz prve, ali ljevicom. Opet se činilo da će zabiti, ali je zatresao tek prečku.

> KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ RONALDOVE VELIKE PROMAŠAJE

To nije sve od Ronaldovih bisera na ovoj utakmici. U sudačkoj nadoknadi žestoko je prosvjedovao kod suca tražeći nepostojeći penal, a kada mu to nije uspjelo te je izgubio meč, teren je napustio potpuno utučen. 

> KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ RONALDOV BIJES I TUGU

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.