VIDEO Rasizam uživo na talijanskoj televiziji: "Što ti pričaš marokansko govno?"

Foto: Getty Images / Guliver Image

NAKON skandala sa Sulley Muntarijem, kojeg su navijači Cagliarija rasistički vrijeđali tijekom utakmice protiv Pescare, Italiju je ponovno doživjela sramotnu situaciju. Nakon remija Juventusa i Torina (1:1) branič Stare dame Medhi Benatia spremao se dati izjavu za talijansku televiziju Rai.

Međutim, u jednom trenutku, dok je program emitiran uživo, netko je dobacio stoperu...

"Što ti pričaš marokansko govno!".

Uvreda se nije čula na televiziji, ali je iznenađeni Benatia upitao...

"Tko je ovo rekao? Čuo sam nekog kako me vrijeđa", na što su mu iz studija uzvratili kako ništa nisu čuli te da mu to nitko nije rekao s televizije, već vjerojatno netko na stadionu. 

Nakon svega je došlo do prekida intervjua, a iznervirani Benatia je otišao. Tijekom dana mogle su se čuti glasine kako je netko iz studija vrijeđao Benatiju na nacionalnoj osnovi, ali se Rai ogradio od toga...

"Rai je iskreno žalostan zbog incidenta rasizma koji je uključivao igrača Juventusa Benatiju tijekom našeg programa Calcio Champagne i koji, srećom, nisu čuli gledatelj. Rai je pokušao identificirati tko je odgovoran za to što se dogodilo, a istraga je pokazala kako nitko iz tvrtke nije izgovorio te riječi. Ipak, istraga će biti nastavljena i tražimo suradnji kako bi otkrili tko je to rekao. Puna podrška igraču i njegovom klubu", saopćili su iz Raia.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.