VIDEO "Poraz Hrvatske je iznenađenje, ali i mi smo se mučili protiv Brazila"

Foto: RTL

Sve o Svjetskom prvenstvu saznajte klikom OVDJE

JUČER se dogodilo najveće iznenađenje dosadašnjeg dijela Svjetskog prvenstva u rukometu kada je Brazil pobijedio Hrvatsku 29:26.

>>:Luka Karabatić: Hrvatska je jedan od favorita za naslov

Hrvatska će tako za prolazak u polufinale morati pobijediti domaćine Njemačku i Francusku. Nijemci su jučer pobijedili Egipat 32:28 dok su Francuzi još lakše svladali Island 31:22. U francuskim redovima ne kriju iznenađenje porazom Hrvatske.

"Nisam gledao utakmicu, ali kada sam vidio rezultat 15 minuta prije kraja, baš sam se iznenadio, ali Brazil je opasna ekipa, i nama je bilo teško protiv njih. Nema lagane utakmice, svaki put se treba boriti do kraja 60 minuta. Mi smo odradili svoj posao, imamo dva dana odmora, tako da ćemo se pomalo spremati za Hrvatsku", rekao je Luka Karabatić za RTL televiziju, igrač Francuske i mlađi brat poznatijeg Nikole.

Francuska je prva u skupini sa 7 bodova i gotovo sigurno su osigurali polufinale. Hrvatska igra protiv Francuza u srijedu od 18 sati.

Rezultati by SofaScore

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Svjetsko rukometno prvenstvo, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: sp rukomet 2019.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.