VIDEO Političar je postao hit zbog govora o Maguireu. Danas mu se ispričao

Screenshot: Twitter

GANSKI saborski zastupnik Isaac Adongo postao je hit u svijetu prije otprilike godinu dana. Tad je u saboru održao govor u kojem je jednog kolegu usporedio s Harryjem Maguireom, nogometašem Manchester Uniteda i engleske reprezentacije. Nasmijao je time cijelu sabornicu, ali i mnoge koji su vidjeli i čuli taj njegov govor na internetu.

"Postoji nogometaš koji se zove Harry Maguire i igra za Manchester United. Igra obranu, sapliće sve redom, pa čak i svoje suigrače. Asistira protivnicima, a kada protivnici ne mogu zabiti gol, Maguire će postići za njih. Ovaj gospodin će postati Maguire naše ekonomije. On nam dijeli lekcije što da radimo, a sve je upropastio", rekao je Adongo pa dodao:

"Kada Maguireu daju šansu, on postane opasnost po vlastiti gol. Naš ekonomski čarobnjak dr. Bawumia je ušao u srž naše ekonomije i uništava je. Ostat ćete upamćeni kao Harry Maguire ekonomije ove države."

Danas se ispričava Maguireu

"Ispričavam se Harryju Maguireu. Danas je on napravio zaokret u karijeri i novi je igrač. Postao je ključni igrač u momčadi Manchester Uniteda", objasnio je Ganac Adongo, izazvavši ponovo osmijehe kod svojih kolega zastupnika.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.