Video - Olić nakon poraza u sudačkoj nadoknadi: Ovo je frustrirajuće, no to je nogomet

U 27. KOLU njemačkog nogometnog prvenstva Hamburg je gostovao kod Stuttgarta, te je poražen 1:0. Pogodak odluke je u drugoj minuti sudačke nadoknade postigao Mario Gomez.

Time je Gomez spriječio Hamburg da se približi prvoplasiranom na ljestvici Wolfsburgu koji ima 54 boda. Na tri manje je ostao Hambrug, a 51 bod trenutačno ima i Bayern.

Ivica Olić je igrao do 76. minute kada ga je na terenu zamijenio Mladen Petrić, a do izlaska je Olić bio ponajbolji igrač gostiju. Imao je krajem prvog poluvremena Olić dvije prilike, no ostale su neiskorištene.

"Ovo je frustrirajuće, no to je nogomet", rekao je Olić nakon izlaska iz klupskog autobusa u Hamburgu.

"Trebali smo pobijediti u ovom susretu, a umjesto toga idemo kući praznih ruku. No kako je i Ivi rekao: To je nogomet", rekao je veznjak HSV-a Dennis Aogo.

Jol: Nakon analize se okrećemo Manchester Cityju

Nakon ogleda je Nizozemac Martin Jol, na klupi Hamburga, bio razočaran ishodom.

"Ova utakmica je trebala završiti bilo kako samo ne pobjedom Stuttgarta. Možda nismo bili na razini kakva se očekuje od nas, ali smo kontrolirali utakmicu. Imali smo nekoliko dobrih prilika, trebali smo voditi prije same završnice, a onda se dogodilo iznenađenje na drugoj strani". rekao je trener Jol i zaključio:

"Imamo još mnogo ciljeva ispred sebe i ništa nije izgubljeno, makar smo morali i trebali biti sretniji nakon ove nedjelje. Analizirat ćemo utakmicu i odmah se nakon toga okrenuti našem sljedećem zadatku, a to je Manchester City". 

M.Š.
Foto: AFP
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.