VIDEO Navijač utrčao u teren i kleknuo da zaprosi djevojku. Slijedio je nokaut

Screenshot: Twitter

JEDAN od navijača bejzbol momčadi Los Angeles Dodgersa je na jučerašnjoj utakmici s Arizona Wildcatsima odlučio zaprositi svoju djevojku. Ipak, plan koji je imao za taj čin je možda trebao malo bolje promisliti. Naime, mladić je utrčao u teren usred utakmice kako bi pred cijelim stadionom zaprosio djevojku Ramonu Savvedru.

Kad je nedužno kleknuo na terenu i okrenuo se prema tribini s prstenom u ruci, navijač je zanemario način na koji zaštitari na utakmicama u američkim sportovima funkcioniraju. U trenutku kad je upao u teren, postao je meta koju treba savladati. Jedan od zaštitara je taj zadatak jako doslovno shvatio.

Usprkos tome što je već klečao s prstenom u ruci i što je bilo potpuno jasno da je njegova namjera romantične prirode, zaštitar nije riskirao. Čim je dotrčao dovoljno blizu, skočio je na prosca i zakucao ga na travnjak. Nakon njega su došla još dvojica zaštitara koji su ga vezali. Ipak, nije teže ozlijeđen pa je ubrzo nakon utakmice njegova zaručnica objavila video s utakmice i fotku s prstenom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.