LUKA MODRIĆ

VIDEO Modrić triput asistirao u 45 minuta. Real zabio šest komada Levanteu

Foto: Screenshot

REAL MADRID pobijedio je Levante 6:0 u 36. kolu La Lige i gurnuo taj klub u drugu ligu. Briljirao je Luka Modrić s tri asistencije u prvom poluvremenu. Sjajni hrvatski veznjak namjestio je golove Ferlandu Mendyju, Rodrygu i Viniciusu Junioru, a igru je napustio u 75. minuti.

Domaćin je u Madridu poveo golom Ferlanda Mendyja u 13. minuti, i to poslije asistencije Luke Modrića. Hrvatski kapetan iz svoje je polovice lijepo izbacio francuskog lijevog beka u veliku prigodu, a to je rezultiralo vodstvom novog španjolskog prvaka.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ PRVU ASISTENCIJU MODRIĆA.

Karim Benzema je u 19. minuti pogodio za 2:0 nakon asistencije Viniciusa Juniora. Real je do 3:0 došao preko brazilskog ofenzivca Rodryga u 34. minuti.

Modrić briljirao

Asistent je ponovno bio Luka Modrić, koji se izvukao po desnoj strani Realovog napada. Uslijedilo je precizno proigravanje prema Brazilcu, koji to nije mogao promašiti.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ DRUGU ASISTENCIJU MODRIĆA.

Na 4:0 Real je povisio preko Viniciusa Juniora u 45. minuti. Asistent je bio još jednom Luka Modrić. Brazilac je lako poentirao nakon duplog pasa s hrvatskim kapetanom. Peti gol za Real zabio je Vinicius Junior na dodavanje Karima Benzeme.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ TREĆU ASISTENCIJU MODRIĆA.

Modrić za ovosezonsku povijest

Fantastični Real je preko Viniciusa došao do 6:0 u 83. minuti. Njemu je asistirao pomalo zaboravljeni srpski centarfor Luka Jović, koji je ušao u igru umjesto Karima Benzeme osam minuta ranije.

Modrić je igrao do 75. minute, a onda ga je zamijenio Peter Gonzalez. U 69. minuti Modrić je dobio žuti karton zbog igranja rukom. Hrvatski kapetan je ovim hat-trickom asistencija postao prvi igrač ove sezone u La Ligi kojem je to uspjelo. Modrić ove sezone ima 12 asistencija u svim natjecanjima za Real. Zabio je i tri pogotka u 3110 minuta igre.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.