VIDEO Luis Suarez suludim potezom zamalo slomio ruku suparniku. Uletjeli liječnici

Screenshot: Sportklub

MEKSIČKI Monterrey pobijedio je Inter Miami 3:1 u uzvratu četvrtfinala CONCACAF Lige prvaka i tako prošao u iduću fazu s ukupnim rezultatom 5:2. U sastavu poraženog američkog kluba bile su bivše europske, odnosno nekadašnje zvijezde Barcelone - Lionel Messi, Sergio Busquets, Jordi Alba i Luis Suarez.

Upravo je Suarez u 41. minuti, kada je lopta izbijena nakon ubačaja, primio, savinuo i gotovo slomio ruku suparničkog braniča Victora Guzmana. Meksički stoper počeo je urlati te je pao na travnjak i ostao ležati, nakon čega su na teren uletjeli liječnici. VAR nije pregledavao situaciju niti je nekada fantastični urugvajski napadač u tom trenutku dobio žuti karton. Snimku pogledajte OVDJE.

Suarez je početkom 2024. stigao u Inter Miami iz Gremija. Dosad je imao fantastičnu karijeru u kojoj je nastupao za Nacional, Groningen, Ajax, Liverpool, Barcelonu i Atletico Madrid. Osim zbog golova, pamti ga se i zbog suludih poteza, poput onih kada je ugrizao srpskog braniča Branislava Ivanovića te talijanskog braniča Giorgija Chiellinija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.