Video: Kung-fu Robbie Fowler iz stoja na rukama pogodio protivnika nogom u glavu

SVI ZNAMO da je Robbie Fowler veliki nogometaš. U dugogodišnjoj karijeri ostavio je dubok trag u Liverpoolu, gdje je postigao ukupno 183 pogotka i ušao u aleju klupskih legendi, a na zalazu karijere nogometni kruh zarađuje "down under". U Australiji nam je Fowler ta North Queensland Fury debitirao prije točno deset dana, a u međuvremenu nam je pokazao da nogomet nije jedini sport za koji je talentiran.

Utakmica u kojoj je njegova momčad poražena 5:0 od Gold Coast Uniteda bila je previše za Fowlerove živce pa je svoj bijes pet minuta prije kraja susreta odlučio ispucati na protivničkom igraču Andersonu (kad mu četverostruki strijelac Smeltz već nije bio pri ruci, odnosno pri nozi).

Fowler se nakon jednog duela s Andersonom našao leđima na travi, ali izgleda da je čvrsto odlučio da neće dopustiti protivniku da ga tek tako prođe. U maniri iskusnog nindža ratnika (ili možda MMA borca), Fowler se na rukama odrazio od trave, te dobro plasiranim udarcem jednom nogom dohvatio protivnika u prsa, a drugom u glavu!

Iako je sudac bio samo nekoliko metara udaljen od Fowlera u trenutku "napada" i morao je vidjeti što se dogodilo, odlučio je da ga neće kazniti. Ne znamo je li se sudac suzdržao od crvenog kartona zbog respekta prema legendarnom nogometašu ili mu je jednostavno bilo žao dodatno kažnjavati Fury koji je već bio dovoljno frustriran zbog pune mreže, ali Fowler se izvukao bez ikakve kazne. Naime, s obzirom da mu sudac Chris Beath nije pokazao nikakav karton, ni Fifa mu nije mogla nakon utakmice odrezati sankcije, usprkos video snimci koja prilično jasno pokazuje da se radilo o namjernom (i brutalnom) prekršaju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.