Video: Hoće li Hajduk i ovoga puta poljubiti sreća (i suci) u Gradskom vrtu?

UOČI sutrašnjeg gostovanja u Osijeku, trener Hajduka Ante Miše našao se u velikim problemima. Otprije je van stroja nedavno operirani Goran Rubil, zbog trećeg žutog kartona kojeg je zaradio u utakmici protiv Zagreba neće nastupiti ni Drago Gabrić, a u Osijek nije ni otputovao Senijad Ibričić.

Miše je, stoga, najavio sljedeću jedanaestoricu koja će pokušati doći do pobjede u Gradskom vrtu:

Subašić - J. Buljat, Vejić, Pandža, Šerić - M. Buljat, Skoko, Andrić, Strinić - Kalinić, Bušić.

Trener Bijelih, kako prenosi Glas Dalmacije, objasnio je na press konferenciji uoči polaska za Osijek dva pomalo neočekivana poteza glede prvog sastava (Strinić na lijevom krilu umjesto Tomasova te prednost Bušiću ispred Oremuša u vrhu napada):

"U posljednja dva tjedna Strinić se pokazao boljim rješenjem za tu poziciju zbog taktičkih razloga dok sam Oremuša ostavio na klupi zbog umora te od njega očekujem da bude naš joker s klupe."

U samoj najavi utakmice splitski strateg kazao je sljedeće:

"Svjesni smo da nas čeka maksimalno napaljen suparnik. Nema sumnje kako će pun stadion domaćinima biti dodatni motiv, ali smatram kako smo mi ipak bolji. Oni su dobri kao kolektiv i iznimno su borbeni"

"Remijem bih bio razočaran", za kraj je istaknuo Ante Miše otklanjajući svaku primisao oko kalkuliranja u sutrašnjoj utakmici.

U posljednjem dvoboju ovih dvaju klubova u Gradskom vrtu, koprivnički sudac Zlatko Šimčić je, zajedno sa svojim pomoćnicima, previdio ruku Siniše Linića u akciji koja je prethodila prvom golu Splićana.

M.Č.
Foto: Index

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.