VIDEO Francuska zabila Italiji u 13. sekundi utakmice

Foto: EPA

ITALIJA je preokretom pobijedila Francusku 1:3 na stadionu Park prinčeva u Parizu u prvom kolu skupine 2 najvišeg ranga Lige nacija. Bradley Barcola bio je strijelac za domaći sastav, dok su za goste pogodilo Federico Dimarco, Davide Frattesi i Giacomo Raspadori.

Barcola zabio u 13. sekundi

Barcola (22) je odmah oduzeo loptu neopreznom talijanskom braniču Giovanniju di Lorenzu te se sjurio na gostujući gol. Mogao je dodati kapetanu Kylianu Mbappeu u sredini, ali odlučio je samostalno završiti akciju, u čemu je i uspio. Puknuo je i u 13. sekundi svladao talijanskog golmana Gianluigija Donnarummu za rano vodstvo Francuske. Snimku Barcolina gola pogledajte OVDJE.

Talijani su izjednačili u 30. minuti, kad je fantastičan gol iz voleja postigao Federico Dimarco, dok su Davide Frattesi u 51. i Giacomo Raspadori u 74. minuti pogodili za preokret i pobjedu Talijana.

Barcola je u sjajnoj formi

Barcola, krilni napadač PSG-a, u sjajnoj je formi na početku sezone. U sva tri kola francuskog prvenstva bio je strijelac - po jedan je zabio u pobjedama nad Le Havreom (1:4) i Lilleom (1:3), dok je dvaput zatresao mrežu Montpelliera (6:0).

Protiv Italije je odigrao šestu utakmicu za Francusku, a ovo mu je bio prvi reprezentativni gol. Ranije u klupskoj karijeri nosio je dres Lyona, iz kojeg ga je PSG doveo prošle godine u transferu vrijednom 45 milijuna eura. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 50 milijuna eura.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.