Dončićeva asistencija proglašena najboljom u NBA ligi ove sezone. Pogledajte je

Foto: Screenshot

NBA LIGA dala je svojim pratiteljima na službenim stranicama i društvenim mrežama da izaberu najbolje zakucavanje, asistenciju, blokadu i ostalo ove sezone u NBA ligi. Blokada Giannisa Antetokounmpa na LeBronu Jamesu dobila je najviše glasova, brutalno zakucavanje Aarona Gordona protiv Phoenix Sunsa proglašeno je najboljim u ovoj sezoni, a čudo Luke Dončića protiv Indiana Pacersa odnijelo je pobjedu u kategoriji najbolje asistencije.

Najbolje zakucavanje sezone

Aarona Gordona već se godinama smatra jednim od najboljih zakucavača lige, no taj status nije uspio potvrditi na natjecanjima tijekom All Star vikenda. Posebno u sjećanju ostaje ono iz 2017. kad je oduševio inovativnim zakucavanjima, ali u poretku ostao iza Zacha LaVinea. Nagradu je dobio zbog ovog zakucavanja:

VIDEO: Arena Sport

Najbolja asistencija sezone

U samom kutu i leđima okrenut terenu, Dončić se našao u naizgled neizlaznoj situaciji protiv dvojice suparnika. U bezizlaznoj situaciji i nemogućoj poziciji Dončić je izveo čudo. Skočio je, okrenuo se i vidio na drugom kraju terena Jadena Hardyja te mu u skoku dodao loptu samom na trici, koju je ovaj zabio. "Kako ga je, zaboga, našao?!" vikao je televizijski komentator na Dončićev čudesni potez.

VIDEO: Arena Sport

Najbolja blokada sezone

LeBron James istrčavao je kontru i išao na polaganje protiv Milwaukee Bucksa. Uslijedila je ova blokada grčkog košarkaša: 

VIDEO: Arena Sport

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.