Poljski izbornik šokirao na presici. Brisao nos u rukav, zijevao i kolutao očima

Foto: Screenshot

REPREZENTACIJA Poljske večeras u 20:45 gostuje u Albaniji u susretu 6. kola skupine E kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Momčad Fernanda Santosa nakon četiri odigrane utakmice drži treće mjesto u skupini s bodom manje od Albanije i dva manje od vodeće Češke.

Portugalac na klupi Poljske na meti je velikih kritika poljske javnosti zbog slabih izvedbi reprezentacije koja je u četvrtak uz puno muke svladala Farske otoke 2:0, a u Albaniji mora ostvariti pozitivan rezultat ako si ne želi zakomplicirati borbu za Europsko prvenstvo.

Nevjerojatno ponašanje izbornika

Santos je u oči utakmice u Tirani održao press konferenciju na kojoj je bio vidno nervozan, ali je pokazao i puno nepoštovanja prema svima prisutnima. Portugalac se meškoljio i kolutao očima dok je prevoditeljica detaljno prevodila što je rekao, a nekoliko puta je od glasnogovornika saveza zatražio da sve skupa skrati.

U jednom trenutku je obrisao nos u rukav majice te je nekoliko puta pokazivao na sat i s negodovanjem gledao prema prevoditeljici. Santos je navodno pred otkazom pa su poljski mediji njegovo ponašanje protumačili kao da ga više nije briga ni za što.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.