VIDEO Australske tenisačice testirale otpornost antiseks kreveta na Igrama u Parizu

Screenshot: Instagram

SPORTAŠI su počeli pristizati u Pariz u kojem će se od petka do 11. kolovoza održati Olimpijske igre i počeli su se smještati u sobe u kojima će boraviti. Ondje ih čekaju kreveti napravljeni od recikliranog kartona premijerno viđeni na Olimpijskim igrama u Tokiju. Prozvani su antiseks krevetima jer su, kako je priopćeno kada su prvi puta korišteni na Olimpijskim igrama, preslabi da bi izdržali bilo kakvu vrstu intimnog odnosa. Dvije australske tenisačice testirale su tu čvrstoću.

Za pariške Igre izrađeno je 18.000 komada dužine 2.1 metar i nosivosti do 200 kilograma. Svaki krevet imat će tri jastuka koji će ga činiti udobnijim, a svaki će natjecatelj moći u posebnoj aplikaciji odabrati jastuke prema svojoj tjelesnoj težini. Madraci su napravljeni od polietilena, a poslije natjecanja iskoristit će se u proizvodnji plastike.

Premijerno korišteni na Igrama u Tokiju

Ovakvi kreveti premijeru su imali 2021. na Igrama u Tokiju za vrijeme pandemije koronavirusa. Međunarodni olimpijski odbor obećao je tada da će pokušati suzbiti bliskost sportaša tijekom oporavka i odmora. Nije nepoznato da su sportaši i sportašice smješteni u olimpijskim selima česti sudionici zabava koje završavaju intimnim odnosima.

Potvrdio je davno britanski stolnotenisač Matthew Syed koji je rekao da je na Igrama u Barceloni 1998. godine u "u dva i pol tjedna imao više intimnih odnosa nego cijeli život".

Laurent Michaud, direktor olimpijskog i paraolimpijskog sela, istaknuo je kako se nada da će natjecateljima i natjecateljicama kreveti biti udobni. Koliko će biti udobni, a koliko izdržljivi testirale su australske tenisačice Daria Saville i Ellen Perez i taj test objavile na društvenim mrežama.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.