KOŠARKA

VIDEO Hrvatskog košarkaša pustili iz bolnice: Sve vas volim, osjećam se puno bolje

Foto: Profimedia

HRVATSKI košarkaš Ante Žižić, koji je u ponedjeljak navečer završio u bolnici nakon snažnog udarca u glavu, snimio je videoporuku u kojoj navijačima javlja da je sve u redu s njim. "Zdravo svima, hvala puno na svim porukama i potpori, sve vas volim. Osjećam se puno bolje, vidimo se uskoro", poručio je 25-godišnji centar, a njegov klub Maccabi prenio na društvenim mrežama.

Žižić je za utakmici Maccabija protiv Hapoela iz Haife u izraelskom prvenstvu dobio udarac u glavu od suigrača Evansa, a nakon toga prilikom pada udario je glavom o parket. Liječnici su mu uspjeli izvaditi jezik iz grla i uspavati ga, a zatim su ga spojili na kisik i u pratnji klupskih liječnika i zaručnice iznijeli na nosilima te prevezli u bolnicu. 

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ NESREĆU

Ubrzo su iz bolnice u Tel Avivu stigle dobre vijesti da je Žižić došao k sebi i da komunicira s doktorima. Prvo pitanje koje je postavio kada se osvijestio bilo je koji je rezultat. Nasreću, pregledi su pokazali da je s njim ipak sve u redu te je nakon noćenja u bolnici jutros pušten. Inače, Maccabi je nakon dva produžetka izgubio 123:114.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.