Veznjak kojeg je Marseille platio 11 milijuna eura: Tudor ima drugačiju filozofiju

Foto: Profimedia

JORDAN VERETOUT, 29-godišnji francuski veznjak koji igra u Marseilleu čiji je trener Igor Tudor, najavio je utakmicu 12. kola francuskog prvenstva s Lensom, koja će se odigrati u subotu u 21 sat. Bit će to utakmica trećeg i četvrtog kluba, pri čemu Lens ima jedan bod više.

"Želimo se vratiti pobjedama. Igramo kod kuće protiv momčadi koja je ispred nas u poretku. Pobijedimo li, prestići ćemo ih. Fokusirani smo na sebe. Moramo igrati kako smo igrali u Ligi prvaka", rekao je Veretout, komentirajući dva uzastopna ligaška poraza od Ajaccioa i PSG-a.

Marseille je s Tudorom na klupi u Ligu prvaka ušao porazima od Tottenhama i Eintracht Frankfurta, nakon čega je dvaput pobijedio Sporting. "Podigli smo glave u Ligi prvaka. Počeli smo s dva poraza, no budućnost je sada u našim rukama. Ovo je za nas ključni tjedan", poručio je Veretout.

Veretout je došao iz Rome za 11 milijuna eura

Veretout je u kolovozu iz Rome došao u Marseille za, prema Transfermarktu, 11 milijuna eura. "Iskustvo igranja u Francuskoj drugačije je od onog u Italiji. Imam trenera s drugačijom nogometnom filozofijom. U Romi sam loptu primao bliže golu.

To su dva različita stila. Ovdje više doprinosim obrani. Trener nam daje upute. Sposoban sam dati više, no zadovoljan sam početkom sezone", rekao je Veretout. Podsjetimo, Tudor je Marseille preuzeo početkom srpnja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.