Veznjak Argentine cijeli je doček proveo bez majice na suncu. Sad je pokazao opekline

Screenshot: Twitter

ARGENTINSKA reprezentacija vratila se u utorak rano ujutro u Buenos Aires nakon što je u nedjeljnom finalu Svjetskog prvenstva pobijedila Francusku. Lionela Messija i suigrače usred noći su na ulicama dočekale stotine tisuća navijača, a golemo slavlje, koje u Argentini traje od nedjelje, nastavilo se tijekom utorka.

Igrači su autobusom krenuli kroz grad prema predsjedničkoj palači, a na ulice glavnoga grada izašla su četiri, a prema nekim procjenama i 5.5 milijuna ljudi. Gomila navijača zakrčila je sve glavne prometnice u gradu, a svijet su obišle fotografije mora ljudi na ulicama i trgovima.

Objavio video opeklina

Tijekom dočeka, odnosno dijela koji su igrači proveli na vrhu otvorenog autobusa s kojeg su pozdravljali okupljeno mnoštvo, nekolicina njih bila je bez majica. Goli do pojasa mahali su i slavili s navijačima, a iznad njih je bliještalo jako sunce.

Najgore se proveo Alejandro Papu Gomez, nogometaš Seville koji uopće nije oblačio majicu. Danas je na svom Instagram profilu pokazao opekline koje zaradio kao posljedicu takve nesmotrenosti na dočeku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.